Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Публикации

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Публикации
Когато останете без работа
Оценка: / 0
Автор Мариана Йорданова   
05 August 2020

Когато останете без работа не е настъпил краят на света! Според познатата поговорка “Всяко зло е за добро!” и вероятно това обстоятелство е началото на нещо ново и предизвикателно в професионалното ви развитие. И все пак какво следва да направите, ако останете без работа?

 
Дисидентът, който говори с любов за България
Оценка: / 4
Автор д-р Надие Карагьозова- Нади   
19 May 2020

Той има впечатляваща история, достойна за сюжет на филм. Това е историята на един бунтар, едва навършил пълнолетие, който успява да избяга от режима на Саддам Хюсеин, воден от жаждата за независимост и свобода, каквито неговото управление не предлагат. И в тази връзка, често обобщава „диктаторските режими, са най-голямото зло за обществата, защото те отнемат най-ценното свободата, рушат и убиват, всякакви възможности за демокрация и плурализъм.“ С напускането на страната, една дълбока рана заживява завинаги в душата му-тази на болката и носталгията по род и родина...
 
Великден
Оценка: / 3
Автор haskovodnes   
15 April 2020

Възкресение Христово
Първият и най-големият от празниците на новозаветната църква е Великден, или Възкресение Христово. На този ден се отбелязва възкресението на Исус Христос-
- Божият Син, който със смъртта Си изкупил греховете на човечеството, а с възкресението Си дал надежда за живот след смъртта.
 
Дните преди Великден: Лазаровден, Цветница и страстна седмица
Оценка: / 5
Автор haskovodnes   
12 April 2020

Седмицата преди Великден се нарича Страстна седмица. Лазаровден е
християнски празник, носещ името на Свети Лазар, който се празнува на осмия ден преди Великден.
Поради това, че Великден се определя по лунния календар, а не по слънчевия, Лазаровден се пада всяка година на различна дата, но винаги в събота.

 
Що е то секта?!
Оценка: / 0
Автор www.pravoslavieto.com   
01 April 2020


Трите основни клона на християнството са православие, католицизъм и протестантство. Каква е основната разлика между църква и секта? Христовата църква е с широко отворени врати за всеки, дори за най-големия грешник, стига да е решил да се покае за греховете си, да промени начина си на живот и да поиска да спаси душата си. Всеки християнин има право на светите тайнства. Сектите са затворени за определен кръг от хора, те не допускат външни посетители, подчиняват се на правилата на своя лидер, личният живот и имуществото на отделния човек стават част от сектата.
 
За прошката, вярата и любовта
Оценка: / 0
Автор Надие Карагьозова   
28 February 2020

ПРАЗНИЦИТЕ, се чакат от малки и големи с огромно нетърпение и неистов копнеж да се случи нещо ново, нещо различно, нещо,което ще се запомни трайно и ще се превърне в мил спомен. Празниците носят много атмосфера , много уют, топлина и задушевност. Празниците дават и онези красиви поводи, в които се виждат и срещат приятели и близки, и споделят онези послания, които идват и се изричат от сърцето.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 6 от 249

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1816
Връзки: 49
Advertisement
Google
Obrazec