Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Публикации

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Публикации
Дисидентът, който говори с любов за България
Оценка: / 4
Автор д-р Надие Карагьозова- Нади   
19 May 2020

Той има впечатляваща история, достойна за сюжет на филм. Това е историята на един бунтар, едва навършил пълнолетие, който успява да избяга от режима на Саддам Хюсеин, воден от жаждата за независимост и свобода, каквито неговото управление не предлагат. И в тази връзка, често обобщава „диктаторските режими, са най-голямото зло за обществата, защото те отнемат най-ценното свободата, рушат и убиват, всякакви възможности за демокрация и плурализъм.“ С напускането на страната, една дълбока рана заживява завинаги в душата му-тази на болката и носталгията по род и родина...
 
Що е то секта?!
Оценка: / 0
Автор www.pravoslavieto.com   
01 April 2020


Трите основни клона на християнството са православие, католицизъм и протестантство. Каква е основната разлика между църква и секта? Христовата църква е с широко отворени врати за всеки, дори за най-големия грешник, стига да е решил да се покае за греховете си, да промени начина си на живот и да поиска да спаси душата си. Всеки християнин има право на светите тайнства. Сектите са затворени за определен кръг от хора, те не допускат външни посетители, подчиняват се на правилата на своя лидер, личният живот и имуществото на отделния човек стават част от сектата.
 
За прошката, вярата и любовта
Оценка: / 0
Автор Надие Карагьозова   
28 February 2020

ПРАЗНИЦИТЕ, се чакат от малки и големи с огромно нетърпение и неистов копнеж да се случи нещо ново, нещо различно, нещо,което ще се запомни трайно и ще се превърне в мил спомен. Празниците носят много атмосфера , много уют, топлина и задушевност. Празниците дават и онези красиви поводи, в които се виждат и срещат приятели и близки, и споделят онези послания, които идват и се изричат от сърцето.
 
За небесните, земните и подземните хора- рептили
Оценка: / 1
Автор Георги Изворски   
08 February 2020

На Земята живеят три основни групи хора– едните са небесните хора, вторите са обикновени земни хора и третите са подземните хора– три вида основни съзнания.

Небесните хора са онези, които са родени на Небето, Аватарите, които слизат тук с космическо съзнание. Те са прекрасни, светли души́ и ангели. Те работят на Земята за повдигането на човечеството, работят безусловно, безкористно и всеотдайно. Те са пример за всички и са между нас. За тях са присъщи всички добродетели – благородство, благоразумие, великодушие, щедрост – те са щедри и дават, нямат абсолютно никакъв егоизъм.
 
Може ли отделният човек да окаже влияние върху опазването на околната среда?
Оценка: / 1
Автор haskovodnes   
05 January 2020

Европейските министри на околната среда официално признаха, че набелязаната от световната общност цел за “спиране загубата на биоразнообразие до 2010 г.” се оказа непосилна за постигане, предаде Euobserver. През 2001 година на среща в Готенбург ЕС си постави за задача да спре загубите на растителни и животински видове до края на 2010 година - Годината на биологичното разнообразие.

 
Чарът и магията на Истанбул
Оценка: / 10
Автор Надие Карагьозова   
26 December 2019


Истанбул е град- магия. Всяко ново пътуване е различно, носи нови преживявания, нови впечатления и моменти. Прегръща те, предлага ти все по нови и нови места, които изпиваш със всичките си сетива, които не изпитват никаква умора при улавянето на мигове красота. Този мегаполис те кани приветливо да го преоткриваш отново и отново и да се потопиш за пореден път в Магията и Чара ,който носи….а те са в Изобилие.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 19 - 24 от 258

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1834
Връзки: 49
Google
Obrazec