Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Публикации

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Публикации
Да даряваме с любов и с... разум!
Оценка: / 1
Автор Мариана Йорданова   
01 December 2018

Актът на даряването е свещен и няма по-велико и смислено нещо от това да се дари и помогне на човек в беда. Но за да сте сигурни, че дарението ви се ползва по предназначение и е свършило работа, трябва да се съобразите с някои основни правила.
Когато правите предметни дарения под формата на дрехи, обувки, вещи за бита и др., те трябва да бъдат годни за употреба, здрави и чисти! Не използвайте дарителските кампании, за се освободите от захабените, скъсани и негодни дрехи и обувки!
 
Причините, поради които трябва да посетите Хасково?!
Оценка: / 12
Автор Е.Иванова   
01 November 2018

Една от най-атрактивните туристически дестинации през последните години е Хасково. И това се дължи на новия облик на града, мекия климат и уникални исторически, туристически и природни забележителности. Хасково е град с повече от хиляда годишна история, разположен на важен кръстопът, свързващ Изтока и Запада, Европа и Азия. Доказателство за дългия път в историята са многобройните праисторически, тракийски, римски, късно антични и средновековни археологически паметници.
 
Д-р Надие Карагьозова: Изкуството е път, развитие, комуникация, извор на художествени ценности
Оценка: / 1
Автор Надие Карагьозова   
03 October 2018

Говорим ли достатъчно в пренаситения информационен свят за изкуството и неговата възпитателно-въздействаща сила?! Отдаваме ли значение какво голямо неизследвано предизвикателство е то, от който децата могат да изследват свободно света, да му се наслаждават, да мислят самостоятелно, да правят избори и да взимат решения…?! Тези и други въпроси поставят изкуството винаги на фокус и колкото темата да е широкообхватна отнесена към възпитанието и образованието тя поддържа и ще постоянна актуалност.
 
За семейството, с любов...
Оценка: / 1
Автор Мариана Йорданова   
16 August 2018


По времето на нашите прабаби и прадядовци, бащите поравно са разделяли своите дворове между синовете си, където всеки от тях е построявал своята къща. В двор до двор бяха подредени и къщите на братята на прадовците ми и когато им гостувахме всички роднини и братовчеди се виждахме... Така в онези години, всяко от семействата е имало свой дом и домакинство, а това което е делило брат от брат и деца от родители е било само една ограда.
 
Образованието ще реши проблемите на ромите
Оценка: / 3
Автор Мариана Чомпалова- Йорданова   
25 April 2018
Вкарайте децата от гетата в училище и след 20 години ще пеем друга песен!

Най-покъртителната гледка за мен е събарянето на нечии дом. Всички сме свидетели напоследък на поетапното събаряне на незаконните цигански къщи или по-точно бараки съградени от подръчен материал. Сърцераздирателните сцени, писъци, клетви, многодетни семейства с малки деца и бебета оставени да нощуват под открито небе в гетата... Повечето хора ще кажат, че така им се полага и че след като ние цял живот учим, работим, плащаме данъци и изплащаме кредити, никой не им е длъжен.
 
„Нашата област – нашите мечти“
Оценка: / 6
Автор Йоан Йорданов, ПМГ- Хасково   
25 April 2018

Аз съм роден в Хасково и винаги ми е било приятно да прекарвам времето си тук не само през делничните, но и през почивните дни. Вече съм на 17 г. и се замислям, какво ще ми предстои, когато завърша училище: кандидатстване, следване, преместване в друг град…
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 36 от 259

Радио


Copyright vEsti24

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49
Advertisement
Google
Obrazec