Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало За Изданието

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

За Изданието
Оценка: / 15
СлабОтличен 


Хасково днес”- електронен обзорен вестник

Електронен вестник- портал от вас и за вас: актуални регионални новини, богатата информация, коментари, обяви, забавни материали, подбрани публикации, интервюта, полезни връзки и други.

Отговорности и правила за ползване:
Екипът на "Хасково днес" не носи отговорност за вреди или наранявания, възникнали вследствие на достъпа или невъзможността за достъп до тази страница. Изданието отхвърля изцяло всякаква отговорност за преки, непреки, случайни, произтичащи, наказателни и особени или други вреди, пропуснати ползи или печалби, както и всякакви други загуби или вреди. Всички елементи на сайта представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права. Материалите са собственост на авторите им. Отговорност за съдържанието на всеки конкретен материал носи неговият автор. Редакционният екип не носи отговорност за мненията на читателите изразени в коментарите под публикациите и във Фейсбук страницата на сайта! Връзките с други сайтове се предоставят за улеснение и не носим отговорност за публикуваната в тях информация. Използването и достъпът до “Хасково днес” и неговото съдържание трябва да се извършва и възприема в съответствие със законите на Република България. При използване на информация от вестника е задължително позоваването на “Хасково днес”. Публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препечатването на цели материали става само след съгласие от редактора. Електронен вестник "Хасково днес" е частна интелектуална собственост
. Създаден е на 15.09.2007 г.. С влизането си в сайта, вие декларирате че сте запознати с условията за ползване! Достъпът до сайта е безплатен.


Новини и публикации:
Поглед върху основните събития и проблеми в нашия град и ежедневие. Приемаме и ваши материали, очакваме вашите новини, коментари и снимки от живота в нашия регион, вписването на името ви и обратна връзка с вас е задължително. Публикуваните материали са подготвени от нашите репортери, предоставени от други автори, от приятелски сайтове и др. с посочен източник и автор и
публична информация. Изпращайте ваши репортажи, коментари, мнения, снимки и новини на адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

ЗАПСП
Закриляни обекти: Чл.3. Изключения: Чл.4. Чл. 4,т. 4: Не са обект на авторското право новини, факти, сведения и данни! Свободно използване на произведения: Чл.23 и Чл.24.

Обяви:
В раздел
обяви, публикувайте вашите обяви за всичко, което продавате, търсите или предлагате. Внимание: Своята обява може да публикувате и в специално създадената от нас ФБ група "Продавам, търся, подарявам и заменям в Хасково". Екипът не носи отговорност за достоверността на публикуваните обяви и качеството на предлаганите стоки и услуги!

СМС и чат:
Изпращането на безплатен
смс изисква еднократна регистрация. Чатът е мястото за вашите лични и групови разговори, влиза се с потребителското ви име и парола с които сте регистрирани във вестника.

Фейсбук: Тук.

Екип на "Хасково днес":
- Е.Иванова: мениджър,
поддръжка на Фейсбук- страницата.
- М.Йорданова: администратор, редактор.
- Ив.Захариева: кореспондент от ЕС.
- Й.Фолиано: стажант- фотограф
- Н.Карагьозова- публицистика
Поддръжка: Welmar Web Design

За контакти:
Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Източници на информация: Използваме собствени новинарски ресурси, подготвени от нашите репортери, новини от приятелски сайтове с които имаме споразумение за обмен на информация и публична информация, а когато използваме материали, собственост на друга медия, задължително посочваме източника!
Сайтът е със свободен достъп, поддържа се на доброволни начала и се разпространява безплатно!

Приятни минути с “Хасково днес”!

ХД

 
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49
Advertisement
Google
Obrazec