Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Интервюта

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Интервюта
В_ксини и в_ксинация
Оценка: / 2
Автор А.Чорбанов Тв 7/8   
27 July 2021

Проф. д-р Андрей Чорбанов

Нещо като разяснителна бележка за Делта-варианта на корона-вируса. Не спират коментарите, тв-изявите, съветите и предписанията на знайни и незнайни воини от фронта на ваксинално-вирусните войни. Разбира се, кратко посещение в Research gate или пък Scopus ще ни покаже, че коментаторите по теми като вируси, епидемиологично разпространение, ваксини или имунология на вирусните инфекции никога нито са работили по тази тема, нито са публикували и една дума в научно списание на тази тема.
 
Д-р Тюркян Севен: Обичам да готвя класически ястия с дъх на детство, уют, бащин дом…
Оценка: / 0
Автор Надие Карагьозова-Нади   
23 May 2021


Тя е от онези жени, които дълго дълго изпращаш с поглед. Невероятна хубост, осанка, чар, интелект. Както се казва „Господ е бил щедър, дал дал с пълни шепи“ и очертал един успешен профил на Жената, която умело върти кариера и семейство. Тя е Тюркян Севен. Родена е в Разград. Днес живее в един от най-големите и магнетични мегаполиси в света - Истанбул. Завършва дентална медицина, по професия стоматолог. Дълги години е административен ръководител на семейната болница...
 
Александра Алгафари: Душата има нужда от любов, спонтанност, творчество, тишина и вслушване!
Оценка: / 0
Автор Д-р Надие Карагьозова-Нади   
20 March 2021


Младата и амбициозна Александра Алгафари е неорайхиански аналитичен психотерапевт с дългогодишен личен опит и практика от 12 години в психотелесната психотерапия. Натовареният й график подсказва, че работи с огромно желание и печели все повече и повече симпатиите и доверието на своите клиенти. Членува в Българското неорайхианско психотерапевтично дружество, в Европейската асоциация по телесна психотерапия...
 
Проф. д-р Дейвид Мартин: Това е генна терапия, а не ваксина!
Оценка: / 2
Автор Администратор   
27 February 2021

Интервю с проф. д-р Дейвид Мартин

В това интервю проф. д-р Дейвид Мартин говори за иРНК COVID-19 ваксините и основните проблеми, свързани с тях. Той коментира иРНК технологията и обяснява защо това е генна терапия, а не ваксина според обичайното ни разбиране на думата. Той разглежда проблемите с PCR тестовете и извънредното положение, в коeто сме в момента. Накрая той обяснява как страхът на подсъзнателно ниво може да ни накара да се противопоставяме на истината.


 
Орхан Мурад и Шени- двойка не само на сцената, но и в живота
Оценка: / 0
Автор Надие Карагьозова- Нади   
06 March 2020

Интервю с Орхан Мурад и Шени

Орхан, кой те откри за музиката и кога започна сериозно да се занимаваш с музика?
- За музиката ме откри учителят ми по поене и музика Борис Флоров още в първи клас , който е и първият ми учители по пиано. Тази среща предопредели и моята музикална Съдба.
Как би описал Шени в три думи?
- Красива, луда и добра.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 33

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49
Advertisement
Google
Obrazec