Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Интервюта

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Интервюта
Всяка жена е красива и уникална, важното е да умее да го покаже!
Оценка: / 16
Автор Мими Георгиева/haskovodnes   
30 November 2018

Интервю с Ева Иванова- стилист

Как една жена да си избере прическа?
Това зависи от формата на лицето, възрастта и фигурата на жената, типът коса, модните тенденции и не на последно място професията и стила на живот.
Накратко за отделните форми лице, какви прически са най- подходящи?
Дами с кръгло лице не трябва да се носят пищни прически, закриващи ушите, челото и очите. Косите трябва да са прибрани от лицето, като за по-добра визия може да се приповдига косата на темето...

 
Тайбе Юсеин: В момента цяла България знае къде се намира Мъдрево
Оценка: / 1
Автор Н. Карагьозова   
12 November 2018

Разговор с Тайбе Юсеин- световна шампионк по свободна борба

Тайбе Юсеин е родена на 4 май 1991 година в разградското село Мъдрево. За спорта и борбата я открива Мустафа Кесман, който днес се гордее с успехите на „своето златно момиче”, която стъпка по стъпка показва, че се намира на правилното място и че спортът е нейният начин на живот и пространство да изрази най-добре себе си. „Силният играч е този, който има добър учител-треньор и ученик, който иска да се учи”, казва Мустафа Кесман и се радва, че в живота на нейната възпитаничка се появяват и други доказани професионалисти като Сава Семков и Серфим Бързаков и са свързани с нейното израстване в спорта.

 
Мехмед Азиз- животът и природата са велики режисьори, фотографът- „ловец” на мигове
Оценка: / 3
Автор Администратор   
31 October 2018

Разговор с Мехмед Азиз- фоторепортер

Той е един от изявените фотожурналисти не само в Лудогорието но и в страната. Роден е през 1959 година в село Йонково, Разградска област. Завършва фотография през 1983 година в София. С фотография се занимава от 43 години - от 1975 година. Първата журналистическа снимка на Мехмед Азиз е публикувана през 1979 година във вестник "Транспортен глас" . Работил е още, като уредник и фотограф във вестник "Исперихска трибуна" през 80-те години на миналия век...
 
Нидал Алгафари: Бог е Любов!
Оценка: / 1
Автор Нади Карагьозова   
27 May 2018

Разговор с Надал Алгафари

”Любовта е единственото чувство, което те кара да бъдеш силен, да бъдеш щастлив и те отличава от останалите живи същества по света...“, казва още писатeлят.

За годините в политиката, за съвременните ценности, за „отчуждението” между хората, за срещите с читателите из страната и други теми намериха място в нашия разговор.

Нидал, дълго време беше в политиката, изморен ли си от нея и разочарова ли тя?
- В политиката не смятам, че съм бил. Бил съм по скоро около политиката, тъй като се опитвах по един или друг начин да рекламирам идеите на политици, идеите на партии, идеите на коалиции, да правя мостове между политиците и хората, човеците. Не съм изморен от нея, напротив това ми харесваше да го правя. Но съм много разочарован от политиците.
 
Красимир Манев: В „Диви орехи” събрах любов, мама, носталгия, болка и още …
Оценка: / 1
Автор Н.Карагьозова   
30 January 2018

Интервю с Красимир Манев- поет

Краси, честита нова творба. Читателите се радват отскоро на най-новата ти стихосбирка - какво събра в „Диви орехи”?
- Благодаря, естествено... Какво събрах в новата си книга със стихове?...Много. От 2006 г не съм издавал стихосбирка. От тогава до сега работих с автори, които издадоха свои книги. Това беше не само редакторска работа, а просто организация по издаването. Реших, че е време вече нова моя книга със стихове да види бял свят. И започнах работа през пролетта на миналата година. Оказа се, че съм написал над триста стихотворения, след последната си стихосбирка. Ситото беше страхотно. Накрая изтъня и през него се промушиха „Диви орехи”. Да, много събрах в нея. Любов. Мама. Носталгия. Болка. И още...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 33

Радио


Copyright vEsti24

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1834
Връзки: 49
Advertisement
Google
Obrazec