Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Интервюта

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Интервюта
Иван Панайотов: Може да се прави и без да се краде!
Оценка: / 3
Автор haskovodnes   
09 October 2011

Интервю с Иван Панайотов- кандидат за кмет на Община Хасково от ПП ГЕРБ

Панайотов, кое ще е първото нещо, което ще направите, ако станете кмет на Хасково?
- Първо ще отворя вратата. Не само за да вляза в общината, разбира се, вратата ще остане отворена за всички граждани на Хасково - задължително ще имам приемен ден поне веднъж седмично, както и всички шефове на дирекции. Наистина е време да превърнем общинската администрация от непристъпен бастион в място, където хората ще бъдат обслужвани бързо, компетентно и не на последно място – вежливо.

 
Всеки българин е гражданин на Европа, но не всеки се осъзнава като европеец
Оценка: / 0
Автор haskovodnes/ gerb-haskovo.com   
31 May 2009

Интервю с Делян Добрев – кандидат за евродепутат от Хасково

Изборите за Европейски парламент са много важни, защото там се постигат резултатите за България, там имаме възможност да договорим за следващия програмен период по-високи квоти за земеделието, повече пари за инфраструктура. Там ние трябва да лобираме за България, но в същото време, пак се връщам на това, че у нас трябва да се промени стила на управление, за да може това, което е спечелено в Европа, да се усвоява.
 
Ансамбъл "Златна Тракия" отново представи България в два международни фестивала
Оценка: / 1
Автор Мариана Чомпалова   
30 September 2008

Интервю със Златка Тимонова- гл. художествен ръководител на Фолклорен Ансамбъл "Златна Тракия"

Тази година ансамбъл "Златна Тракия" участва в 2 международни фестивала, Истанбул- Турция и Шатура, Москва- Русия. Първият беше с конкурсен характер и ние спечелихме 2- ро място. Второто участие беше посещението ни в Шатура, побратименият град на Хасково, за което благодарим на Община Хасково, че избра нас и ни подпомогна за пътуването , а също така и на Руският клуб в лицето на Марина Дадикозян и Димитър Димитров, които направиха всичко необходимо по организацията и пребиваването ни. Посетихме Москва, Владимир, Суздаль, Коломно, а нашите концерти там бяха съпроводени с много аплодисменти и поздравления.
 
Позволете на детето си да бъде себе си!
Оценка: / 1
Автор Мариана Чомпалова   
24 March 2008

Интервю с Красимира Парашева- психолог


Много хора смятат, че ако едно изоставено дете бъде осиновено в много ранна възраст, то не преживява раздялата с биологичната си майка травматично. Пренебрегва се факта, че раждането е кулминацията на едно невероятно преживяване, продължило 40 седмици. Дори и детето да няма съзнателни спомени от разкъсването на връзката с биологичната майка, то преживява силна травма, която се запечатва на клетъчно ниво и накърнява фатално способността му да се довери и да обича някой друг.

 
Рискът за децата се изразява в тяхното изоставяне в институции
Оценка: / 3
Автор Мариана Чомпалова   
11 January 2008

Интервю с Красимира Дамянова- психолог

В момента в Хасково се реализира Проект “Център за социална рехабилитация и интеграция Отворен свят” с цел създаване на местна практика за предотвратяване на изоставянето и закрила на децата в риск от 0 до 3 г. чрез предоставяне на медицински, образователни и социални услуги за тях и техните семейства. Повече за целите на проекта разказва психологът Кр. Дамянова в интервю за НФМД и "Хасково днес".

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 33

Радио


Copyright vEsti24

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49
Advertisement
Google
Obrazec