Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Публикации

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Публикации
Ново начало
Оценка: / 27
Автор Петър Вълчев   
27 December 2013
Разказ

Операцията беше преминала успешно. Превръзката, скриваща очите на Ани, бе последното препятствие между нея и мечтата й. Тя за пръв път щеше да види света около себе си. Досега само го бе чувствала. Беше докосвала земята, беше чувала песента на птиците, беше усещала аромата на цветята, но никога не бе виждала тези неща. Не смееше да си ги представи, защото знаеше, че някой ден света сам ще застане пред очите й и ще разкрие най-красивите си тайни. Този ден бе дошъл.
 
Защити ме!
Оценка: / 9
Автор Десислава Иванова   
27 December 2013
Посланието на едно дете...

Да бъдем разумни! Нали ти, Природо, дари с ум и разум човека – най-висшето твое творение? Отличи го от всичко останало, което сътвори, дари го със слово, с копнеж по непознатото, с вечното търсене в творчеството.
А какво направи той? Реши, че е по-велик от тебе, че може да получава, но не и да дава. Най-напред изобрети самолета, ракетите и ето ти Озоновата дупка. После откри химическите препарати и те заля с киселинен дъжд.
 
Особености в развитието на детето
Оценка: / 4
Автор Мариана Чомпалова   
01 December 2013

Предметът на любовта


Първият възрастен с когото детето общува след раждането си е майката. Първите средства на това общуване са усмивката, след което предметно- действените и накрая- речевите. Но запитвали ли сте се как и кога детето започва да разпознава образа на своята майка и да му предава особена значимост?

 
За болката, разочарованието и огорчението…
Оценка: / 0
Автор Надие карагьозова   
19 November 2013
Животът е едно голямо приключение!
Едно дълго дълго пътуване с много спирки.    Спираме се   на тях за кратка почивка и  малка проверка, колкото да   се питаме –движа ли се в   правилната посока, дали съм с  печелившия билет за поредното пътуване и пътешествие в света на емоциите, които оставят траен отпечатък в съзнанието ни    и са част от опита, който трупаме. Веднъж сме в  ситуация,  като в пътуване с  „влакчето на ужасите”-  изпитваме  страх, тревога, безсилие, безпомощност…и едно усещане, че нещо постоянно ни стяга, нещо ни  задушава…нещо ни  се изплъзва…
 
За социалната изолация или - „да си сам в пълна стая”
Оценка: / 0
Автор Надие Карагьозова   
19 November 2013

Живеем под един покрив, но не сме се „виждали” от няколко дни- къде на шега, къде на сериозно, често чувано признание...
Съвременните технологии са част от нашия бит. Нашето „бързо” и „ лесно” намиране на желана информация, което ни пести време и дълго ровене из архивите. Да, безспорно– новите технологии са полезни, имат своето място и все по-вече се налагат и навлизат в живота ни.
 
Есенна разходка до Крушунските водопади- прелест и красота
Оценка: / 1
Автор Надие Карагьозова   
01 November 2013

Топла есен с аромат на кехлибар. Само природата може да бъде такъв художник, която каквото и да нарисува и предложи стига до сетивата и те гали дълго и продължително. С такава богата палитра от цветове , звук и нежност те посрещат и Крушунските водопади, които се намират на края на Деветашкото плато и на 34 километра източно от град Ловеч. Най-голямата в страната ни водна каскада те омайва с многото прагове, басейни и дива растителност. Водопадите са познати и с името МААРАТА, има пътека ,която води до скалната част на местността, с многото пещери и места за почивка, които те откъсват от времето и проблемите на ежедневието.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 55 - 60 от 259

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49
Advertisement
Google
Obrazec