Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Публикации

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Публикации
Коледа по света
Оценка: / 3
Автор santaclausbg.hit.bg   
15 December 2021

Всяка домакиня приготвя коледен пудинг, в който пъхва монета от шест пенса. Някои семейства предпочитат пая пред пудинга или пък маслени сладкиши от бадемово тесто със захаросани плодове. В менюто преди десерта е включена и знаменитата супа от костенурки и, разбирасе пуйката. В навечерието но Коледа и на следващия ден по улицитемогат да се видят многобройни карнавали и тайствени пиеси в които играят маскирани актьори.
 
За Велин тирът не е само волан, а препитание, отговорност и адреналин
Оценка: / 5
Автор Надие Карагьозова-Нади   
10 October 2021

Той е „само един тираджия“, който говори перфектен френски език, слуша саксофон и джаз , чете книги, обикаля екзотични страни, докосва се до други култури и светове, и се чувства най-добре и себе си „когато е на път“. Гордее се с колекцията си от грамофонни плочи. Казва, че най-лесно сваля умората от деня в кампанията на имена като Едит Пиаф, Шарл Азнавур, Жo Дасен и др. Ако нещо не може да подмине, когато е някъде в чужбина, то това са старите антикварни магазинчета, които грижливо пазят ценни находки. Именно в тях намира стари плочи „непреходната истинска музика, която гали душата“ казва моят събеседник.
 
Хронология на лудостта
Оценка: / 3
Автор М.Йорданова   
28 July 2021

Заговори се са мистериозен вирус...
Появиха се отделни случаи на заболели...
Маските по аптеките се изчерпаха и цените им скочиха няколкократно, но пък ни увериха, че те не са нужни и ако трябва някой да ги носи- това са само болните, за да предпазят здравите.
Извиха се огромни опашки за тоалетна хартия, така и не разбрах защо?
 
Психологическа операция "К19"
Оценка: / 2
Автор ХД   
20 July 2021

Статията е базирана на лекции на психолога Ричард Гранън "Застъпи се за себе си!"

Ковид-19 е професионална психологическа операция, проектирана повече от 30 години от екип от психиатри и психолози, чиято цел е напълно да унищожи настоящото възприемане на света и да създаде Нова сделка (New Deal, New world order). К-19 е част от „Програма 2030” (Agenda 2030), осъществена от Организацията на обединените нации и СЗО, която цели цялостно преустройство на живота и социалните отношения. За да се постигне това, първо трябва да накараш хората да се съгласят на всичко. Това, което се случва в момента и техниките, които се използват, се основават на модела на психопат, дебнещ жертвата си.
 
Дните преди Великден: Лазаровден, Цветница и страстна седмица
Оценка: / 5
Автор haskovodnes   
23 April 2021

Седмицата преди Великден се нарича Страстна седмица. Лазаровден е
християнски празник, носещ името на Свети Лазар, който се празнува на осмия ден преди Великден.
Поради това, че Великден се определя по лунния календар, а не по слънчевия, Лазаровден се пада всяка година на различна дата, но винаги в събота.

 
Конституция и ваксинация!
Оценка: / 2
Автор М.Йорданова   
07 March 2021


Според Чл. 29. (2) от Конституцията на Р.България: "Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие." В листовката на ваксината срещу Ковид 19 пише: "Този лекарствен продукт подлежи на допълнително наблюдение." и това е така, защото ваксината не е преминала през всички фази на изпитание.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 7 - 12 от 258

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1834
Връзки: 49
Google
Obrazec