Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Публикации

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Публикации
Конституция и ваксинация!
Оценка: / 2
Автор М.Йорданова   
07 March 2021


Според Чл. 29. (2) от Конституцията на Р.България: "Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие." В листовката на ваксината срещу Ковид 19 пише: "Този лекарствен продукт подлежи на допълнително наблюдение." и това е така, защото ваксината не е преминала през всички фази на изпитание.
 
Още ли вярвате!?
Оценка: / 3
Автор М.Йорданова   
06 March 2021


На 26 април 1986 година четвърти реактор в съветската атомна електроцентрала "Чернобил" експлодира, предизвиквайки най-мощната ядрена катастрофа в историята на човечеството. Тогава бях на 19 години и ясно си спомням колко старателно ни увещаваха от екрана, че всичко е под контрол и няма никакъв проблем за здравето и живота на хората. Истината е, че експлозията има катастрофални последици за околната среда не само в обширни части на тогавашния СССР, но и в Северна, Централна и Югоизточна Европа.
 
Четете листовките!
Оценка: / 3
Автор М.Йорданова   
20 February 2021

Направих си труда да прочета листовката за ваксинаната против Ковид 19, както и малко странична литература, така както правя преди да приложа, каквото и да е лекарство върху себе си. Има достатъчно информация, както в българския, така и в чуждия печат от лекари, професори и учени, така че с един клик всеки може да обогати общата си култура преди да се втурне сляпо към каквото и да е.
 
Александър Чирков: Завистта и злобата разболяват!
Оценка: / 1
Автор Надие Карагьозова   
09 December 2020


Приживе! Приживе! Приживе! Тази дума най-често се среща в почти всички популярни изрази за щастлив и хармоничен живот. Има предостатъчно време за всичко - за работа и забавление, за успехи и провали, за обичане и мразене, за радости и мъки, за събиране и раздели, има време за всичко, предостатъчно даже. Но със сигурност времето е оскъдно и не е достатъчно приживе да оценим достойно онези светли умове, които оставят следи след себе си...
 
До Коледа е време за пост
Оценка: / 0
Автор netinfo.bg   
30 November 2020

Започнаха 40-дневните Коледни (или Рождественски) пости, които завършват на (или по-точно след) 24 декември - Бъдни вечер. Периодът на поста се нарича още Малка четиридесетница, за разлика от Голямата (Великденския пост), и се спазва от всички православни християни.

 
За или против Хелоуин?!
Оценка: / 1
Автор Мариана Йорданова   
28 October 2020

Отново се водят из интернет пространството дебати за и против Хелоуин, така както и преди Св. Валентин, Осми март и не само... Толкова ли е трудно да се разбере, че Денят на народните будители и Хелоуин нямат нищо общо, несравними са, несъвместими са и едното не замества другото.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 13 - 18 от 259

Радио


Copyright vEsti24

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49
Advertisement
Google
Obrazec