Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Публикации

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Публикации
Защо ще гласувам?
Оценка: / 11
Автор Ева Иванова   
16 December 2014

Защо гласувам? Още от дете родителите ми редовно ме водеха с тях, когато гласуваха по време на избори и така несъзнателно у мен се оформи представата, че това е нещо важно и отговорно. Когато навърших 18 г. с голямо вълнение упражних правото си на глас, а по интересното беше, че виждах родителите си горди от постъпката ми. От тогава до сега, зная, че гласуването е моя гражданска отговорност и задължение...
 
За постите
Оценка: / 1
Автор С. Дали/ margaritta.dir.bg   
30 November 2014

Започват Коледните пости

Постът е въздържание с религиозно-нравствена цел от блажна храна при умерена употреба на постна храна. В Стария Завет има много наредби за поста. Моисей е постил 40 дни и 40 нощи, за да се подготви да получи десетте Божии заповеди. Всички праведници са спазвали в малка или по-голяма степен поста.
 
Дефицит в общуването
Оценка: / 1
Автор Мариана Чомпалова   
08 October 2014

Има легенда за един владетел, който искал да извърши своеобразен психологически експеримент. Той решил да види дали наистина човек по рождение има склонност към родния си език, дали без да се подлага на обучение френското дете ще проговори на френски език, китайското- на китайски и т.н. За да провери хопитезата си, наредил няколко малки деца от различни националности да бъдат настанени в условия на строга изолация: многобройните бавачки им осигурявали необходимата храна и се грижели за тях, без да продумат нито дума.
 
Добрият ръководител трябва да бъде и добър мениджър
Оценка: / 1
Автор Надие Карагьозова   
03 October 2014

Явленията и нещата от ежедневието се оказват най-поучителни. Дали като пасивни наблюдатели или не, дали като част от даден екип, колектив или не, съвсем спокойно можем да кажем познаваме ли добрия ръководител или все още мечтаем да попаднем на такъв и да изпитаме радост и удовлетворение , че сме ръководени от, човек, който успява да обедини, сплоти колектива и да създаде чувството на заедност.
 
Как да съхраним любовта със семейния партньор?
Оценка: / 5
Автор Мариана Чомпалова   
13 February 2014

За съжаление много често през годините на семейния живот любовта между партньорите угасва. Появата на децата, проблемите в работата, еднообразието в ежедневието често водят до загуба на чувства и интерес към човека с когото сме планирали в щастие да изживеем дните си. Уви времето преди брака и появата на децата е много по- различно от реалния семеен живот. Тогава остава въпросът, как да съхраним любовта в семейния живот през годините?!

 
Забележителностите в Хасково и областта
Оценка: / 1
Автор haskovodnes   
30 December 2013

Монумент "Света Богородица"
Паметникът на Света Богородица е открит на 08.09 2003 г. от кмета на Хасково инж. Георги Иванов и осветен от Митрополит Арсений. Разположен на върха на Младежкия хълм, той се вижда от почти всички части на града. С внушителните си размери от височина 32,8м., дължина на статуята 15 м. и тегло 80 тона, монументът бе номиниран за книгата на рекордите на Гинес в раздел “Религия” през 2004 г. Построяването на Паметника на Светата Дева стана със средства дарени от цялата хасковска общественост.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 49 - 54 от 259

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49
Advertisement
Google
Obrazec