Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Публикации

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Публикации
Събиране на билките
Оценка: / 1
Автор www.bilki.bg   
24 June 2015
Събирането на билки е главен или допълнителен поминък у нас на повече от 30 000 души. За да се получи качествена билка, трябва да се бере в точно определен период от развитието на растението (преди да започне растежът му, преди цъфтенето, през време на цъфтенето, през време на зреенето на плода, след приключването на растежа и т.,н.). Събирането трябва да става в момента, в който активните вещества на билката са в най-голямо количество.
 
В света на тийнейджъра... Вълнения и тревоги
Оценка: / 0
Автор Н.Карагьозова   
27 May 2015

Юношеските години са период, който бележи засилен растеж върху физическото, емоционалното, психичното, познавателното състояние на детето. Поради това често то е объркано и с променливо настроение. Един период-наричан често „кошмарен и ужасен” от страна на възрастните. Колкото сложен толкова и деликатен период. За това от страна на възрастния се изисква да бъде тактичен, търпелив най-вече и внимателен към чувствителния тийнейджър.
 
Как да действаме когато намерим бебе на птичка или на диво животно?
Оценка: / 2
Автор greenbalkans-wrbc.org   
05 May 2015

През пролетно- летния сезон много хора намират бедстващи бебета животни и в повечето случаи това ги изправя пред редица въпроси. Често добросъвестни граждани търсят помощ за спасяване на бебе животно в Регионалната екоинспекция. Как да помогнем на дивия мъник, към кого да се обърнем, кое е най-добро за него? На всички тези въпроси се опитваме да отговорим в текста по-долу. Надяваме се да бъдем полезни и да успеем заедно да помогнем на повече бебета животни в беда.
 
Общежитието- втори дом за ученика?
Оценка: / 6
Автор Мариана Йорданова   
05 May 2015
Когато чуем думата "общежитие" едва ли си представяме цветуща картина. Вероятно това е така, заради царящата мизерия и хаос в повечето ученически и студентски общежития в България. Въпреки приемливите цени, много ученици предпочитат частни квартири, колкото и да не са по джоба на родителите им. Може ли общежитието да бъде уютен втори дом на подрастващите учащи в друго населено място, да предлага спокойствие и сигурност, грижа и удобства?
 
В България има тежко пострадали и починали от ваксина
Оценка: / 11
Автор ХД   
05 May 2015

В България има документирани 15 смъртни случая от ваксина само за около десет години и значителен брой деца с тежки нежелани реакции. Нека повече никой български експерт да не си позволява да твърди в интервюта, че у нас е имало само едно усложнение от ваксина и нито един смъртен случай. Представените тук проучвания са дело на български и чужди медицински специалисти в авторитетни медицински издателства, библиотеки, медицински списания и журнали. В тези публикации са описани само част от реалния брой на смъртни случаи и сериозни нежелани реакции от ваксини у нас.
 
Пасивна къща- що е то?!
Оценка: / 5
Автор Г.Барабонкова   
27 December 2014

Този тип сгради са с компактна форма и са много добре изолирани . Изолацията е сравнително евтина и това е един от най-ефикасните начини да се спести енергия. Специални прозорци с три-панелно остъкляване, изолирани външни стени, подове и покрив запазват топлината на къщата през зимата и я поддържат охладена през лятото.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 43 - 48 от 259

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49
Advertisement
Google
Obrazec