Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Оценка: / 0
СлабОтличен 
Автор haskovo.riosv.com   
16 March 2018

РИОСВ- Хасково обяви ученически фотоконкурс за Деня на Земята
"Аз снимам природата” е темата на тазгодишния Регионален ученически конкурс за фотография, организиран от Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ)- Хасково по повод Международния ден на Земята- 22 април. Конкурсът се провежда за осма година и цели чрез творчеството си децата да изградят позитивно отношение към природата и нейното опазване.

Условия на конкурса:

В надпреварата могат да участват ученици от областите Хасково и Кърджали.

Фотографиите да бъдат съобразени с темата и да показват красиви места сред местната природа през четирите сезона на годината, реки, планински местности, природни забележителности, защитени територии, характерни растителни и животински видове, снимани на територията на областите Хасково и Кърджали.

Всеки участник може да изпрати до 2 авторски снимки, които да бъдат във формат JPG.

Снимките трябва да се изпращат на е-адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите до 10 април 2018 г. вкл. Творбите, изпратени след тази дата няма да се състезават в конкурса.

Участникът трябва задължително да прикачи и файл със следното съдържание- име и фамилия, възраст, населено място, училище, клас, е-mail и телефон за връзка, заглавие на снимката и кратко описание къде е направена и какво изобразява.

Компетентно жури ще отличи най-добрите творби и ще присъди първа, втора, трета и поощрителна награди. Ще бъде присъдена и награда на публиката след онлайн гласуване чрез харесване във Фейсбук страницата за информационно- образователни дейности на РИОСВ- Хасково „Приятели на природата“. Там ще бъде организирано събитие и ще бъде публикуван албум с всички участващи в конкурса фотографии. Снимките ще бъдат публикувани по реда на получаване, а гласуването ще продължи до 15 април 2018 г.вкл., като гласувания след тази дата няма да бъдат зачетени. За победителите в конкурса са предвидени предметни награди и грамоти. Някои от най-добрите фотографии ще красят календарите на РИОСВ- Хасково за 2019г.

С изпращането на снимките участникът се съгласява те да бъдат публично споделени в интернет пространството. Фотографиите се публикуват със заглавие, име и училище на автора.

Награждаването ще се състои на 20 април в залата на РИОСВ- Хасково.

РИОСВ- Хасково пожелава успех на всички участници! Нека покажем красивата природа на нашия регион! За допълнителна информация: тел. 038/60-16-23 и е-адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Творбите, участващи в конкурса, може да разгледате и да гласувате: Тук.Коментар (0)Add Comment

Напишете коментар
Вие трябва да влезете в системата и тогава да пишете коментари към темите. Ако нямате акаунт моля регистрирайте се.

busy
 

Прогноза

Хасково
---
Хасково °C | София °C | Варна °C | Бургас °C
[Детайли]

Радио


Copyright vEsti24

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49

Кой е тук?

 
Google
Obrazec