Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Оценка: / 2
СлабОтличен 
Автор М.Йорданова   
03 December 2016
Четири хасковски благотворителни кампании с грамоти за "Доброволческа инициатива на годината"


"Нов дом за Руми и малката й дъщеричка“ на дамската доброволческа група към Национален форум „Моето дете“, „Ангелски сърца“ на ГПЧЕ „Проф. Д-р Асен Златаров”, "Street library" на ЦРД към ОП „Младежки център” и „Да дарим учебници и книги за българското неделно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Истанбул“ на НЧ „Тракия– 2008“ са четирите хасковски благотворителни инициативи, номинирани за "Доброволческа инициатива на годината", които бяха отличени с грамоти на официална церемония в столицата.

Съвместният национален конкурс на Национален алианс за работа с доброволци и Фондация "Лале" за шеста поредна година представиха "Доброволческа инициатива- 2016" с 51 номинации от цялата страна с интересни и стойностни инициативи от разнообразни сфери. Целта на събитието е да отличи организации и групи, които през настоящата 2016 година са реализирали своя доброволческа инициатива без значение от място и време на реализация, цел и начин на организация на събитието, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците. Номинираните доброволчески дейности са организирани от граждански организации, неформални сдружения, бизнес компании, читалища и училища.

Церемонията за обявяване и връчване на наградите се състоя на 1 декември в зала „Тържествена“ на Централния военен клуб в София по случай Международния ден на доброволеца (5 декември), в присъствието на президента на Република България г-н Росен Плевнелиев. Трите наградени инициативи на Сдружение "Бъдеше за децата"- Казанлък, "Каритас"- София и Фондация „77"са съответно за почистване на детски площадки, за указана закрила на бежанци и за засаждане на дръвчета". Останалите номинирани кампании получиха грамоти.

Снимка: Божидар ИлиевКоментар (0)Add Comment

Напишете коментар
Вие трябва да влезете в системата и тогава да пишете коментари към темите. Ако нямате акаунт моля регистрирайте се.

busy
 

Прогноза

Хасково
---
Хасково °C | София °C | Варна °C | Бургас °C
[Детайли]

Радио


Copyright vEsti24

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49

Кой е тук?

Advertisement 
Google
Obrazec