Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Оценка: / 1
СлабОтличен 
Автор Администратор   
22 December 2015

РИОСВ – Хасково раздаде годишните грамоти „Приятел на природата”

РИОСВ – Хасково за пета поредна година отличи с грамоти „Приятел на природата” две общини и десет училища, детски градини и доброволци за принос в опазването на околната среда и екологичното възпитание на подрастващите. Отличието се присъжда още за активно участие в организираните от МОСВ и РИОСВ –Хасково кампании, инициативи и конкурси, както и реализирани през годината дейности, целящи повишаване на екологичната култура на децата в региона.

През 2015 г. отличените с грамота „Приятел на природата” са СОУ „Петко Р. Славейков“ от Кърджали, СОУ „Л. Каравелов“, ОУ „Ал. Константинов“, СОУ „В. Левски“ от Димитровград, ОУ „Шандор Петьофи“, ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“, СОУ „В. Левски“, ОДЗ №20 „Весели очички“, Компютърна школа „Вале” при ОНЧ „Заря-1858” от Хасково и Нели Делева от ОУ „Хр. Смирненски“- Хасково.

За редовно и мащабно отбелязване на екологични празници и кампании на общините Кърджали и Димитровград също бяха връчени грамоти. Отличените получиха още стенни часовници и календари за 2016 г. и пакети с информационно- образователни материали. По време на срещата бе представена и презентация за проведените през годината от страна на РИОСВ– Хасково екоинициативи и иинформационно-образователни дейности.

Гости на тържеството бяха представители от училищни екоклубове, природолюбители, медии. Наградените бяха поздравени от инж. Любомир Дайновски, директор на Дирекция „Превантивна дейност” в РИОСВ- Хасково и Милена Трендафилова, зам.- кмет на Община Хасково.

Снимки: Тук.Коментар (0)Add Comment

Напишете коментар
Вие трябва да влезете в системата и тогава да пишете коментари към темите. Ако нямате акаунт моля регистрирайте се.

busy
 

Прогноза

Хасково
---
Хасково °C | София °C | Варна °C | Бургас °C
[Детайли]

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1816
Връзки: 49

Кой е тук?

Advertisement 
Google
Obrazec