Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Оценка: / 7
СлабОтличен 
Автор ХД   
30 January 2014
Социално слаба самотна майка от Хасково има нужда от нашата помощ!

31-годишната Румяна Георгиева и 2- годишната й дъщеричка живеят в малка постройка във вилна зона край Хасково при изключително тежки условия. Съдбата не е била благосклонна към нея, но чест й прави това, че е грижовна майка. Жената върви пеш в преспите с малкото си дете всеки ден по 2 часа, за да стигне до социалната трапезария, от където взема храна. Те оцеляват само със 135 лева на месец– от социални помощи и детски надбавки. Имат нужда от всичко: дрехи, обувки, одеалца, чаршафчета, домакински посуда, тенджера, памперси, пакетирани храни, детски храни и плодове за детето и всичко от първа необходимост за едно семейство.
Дрехите и обувките трябва да бъдат чисти и здрави, а хранителните продукти пакетирани и в срок на годнос. Ако на някого му се намира работещ хладилник, пералня или малко бойлерче, ще свършат особено полезна работа и поне малко ще създадат удобства на жената.

Желаещите да помогнат от Хасково ще могат да донесат нещата си от 03.02- понеделник до 07.02- петък от 10,00 до 18,00 ч. в магазина за прежди и парфюми до аптека "Петева- Табакова" срещу книжния пазар в центъра на града. Помещението над магазина е предоставено безвъзмездно за нуждите на кампанията от Светла Табакова! Желаещите да помогнат от други населени места да пишат на е-адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите Всички събрани неща до 07.02 т.г. вкл. ще бъдат предоставени на жената на 08.02- събота в 13,00 ч.

Събитието се организира от Национален форум "Моето дете" с подкрепата на ФБ групите "За без пари", "Искам да подаря", "Сърцето на доброто" и "Хасковски деца".

"След като организирахме успешни кампании в полза на децата от ДМСГД- Хасково и Вангел и дъщеричката му Ели, можем да помогнем и на една майка с малко дете. Общото между Руми и Вангел е, че и двамата родители са съвестни и грижовни и с цената на всичко искат най-доброто за децата си. Затова, за пореден път нека хасковлии се обединим и да зарадваме една майчица и детето й.", призовават организаторите. А историята за Руми достигна до обществеността благодарение на репортаж на ЕТв, разказващ за нелеката съдба на майката и детето, който може да видите Тук.

Всичко за кампанията може да намерите в специално създаденото Фейсбук събитие Тук.
За информация, пишете на е-адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Ако желаете да помогнете на Руми с финансови средства, може да ги преведете по сметката по която получава детските добавки:

Банкова сметка:
Investbank
BG41IORT80311001588800
Румяна Петрова Георгиева

Коментар (0)Add Comment

Напишете коментар
Вие трябва да влезете в системата и тогава да пишете коментари към темите. Ако нямате акаунт моля регистрирайте се.

busy
 

Прогноза

Хасково
---
Хасково °C | София °C | Варна °C | Бургас °C
[Детайли]

Радио


Copyright vEsti24

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1833
Връзки: 49

Кой е тук?

Advertisement 
Google
Obrazec