Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало Публикации

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Публикации
С чаша кафе и денят вече е по различен :)
Оценка: / 1
Автор Надие Карагьозова   
25 October 2013

"Да се видим на по кафе" или "Да изпием чашка кафе" са само част от предложенията, които често получаваме, а и самите ние отправяме. Кафето, което заема особено място в бита ни , символизира благата приказка и времето споделено с приятели. За някои навик, за други ритуал, но почти няма човек, който да няма отношение към тази горчива напитка и да не започне деня си с него.Като, че ли денят не би бил ден, ако не се носи аромата на току що свареното кафе….към което протягаме ръка, подреждайки мислено задачите си за деня…
 
Да търсим и откриваме позитивното в хора, случки и събития...
Оценка: / 3
Автор Надие Карагьозова   
25 July 2013

В живота ни се случват различни събития, случки и срещи с хора, които предизвикват и оставят различни емоции в нас…. от радост до разочарование, от очаквана и таена надежда до предателство и огорчение…. Едните оставят дири, в сърцето ни, към които винаги в определени моменти се връщаме, като спомен мил и черпим от тях и вдъхновение и сили и ни става някак си нежно и уютно да си спомним за тях…и си казваме, колко е красиво да се случи точно на мен и си пожелаваме тихичко на ум отново да изпитаме подобна радост и щастие...
 
Детето на водопада
Оценка: / 2
Автор Ивана Колева   
01 June 2013
Разказ

Наскоро ми се случи нещо много необичайно. Разхождах се по улиците, както често правя. Слушах музика от слушалките си и гледах право в земята. Мислех си за нещо и витаех някъде в собствения си свят. Взех дъвките от чантичката си и отвих опаковката на една от тях. Излезе вятър и аз изпуснах обвивката на дъвката.
Тя падна някъде.
 
Как се пишат професионална автобиография ( CV ) и мотивационно писмо
Оценка: / 4
Автор haskovodnes   
05 May 2013

Как се пише Curriculum Vitae (CV)

Професионалната автобиография е маркетингов инструмент, с който трябва да продадете себе си най-изгодно. Когато разглеждате обяви за работа, в повечето случаи ще се натъкнете на изречението: “Моля, изпратете вашето CV и мотивационно писмо на адрес...”.Първо, бихме искали да уточним, че много от работодателите не знаят какво всъщност искат. CV-то, от латинското Curriculum vitae, означава “развитие/ход на живота” и е документ, с който у нас е прието да се разбира представянето на сбита информация за образованието и професионалния ви опит при кандидатстване за работа.


 
Темперамент
Оценка: / 0
Автор Администратор   
05 May 2013

ТемпераментКак да разберем себе си... и другите!
Хипократ (460-370 г. пр. Хр.) е първият, който вижда различия в човешките темпераменти и предлага теория за четирите основни типа хора. До ден днешен неговият модел все още се използва от психолозите.

 
При умерена консумация от бирата не се пълнее
Оценка: / 0
Автор Ралица Кръстева   
01 May 2013

Бирата не е виновна за напълняването и “биреното коремче”. Противно на широко разпространеното мнение, че от пивото се пълнее, вече има научни доказателства, които опровергават това твърдение. Бирата не съдържа мазнини и холестерол, а ниското съдържание на прости захари и алкохол я прави една от най-ниско калоричните напитки.

 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 66 от 259

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1835
Връзки: 49
Google
Obrazec