Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Протестно писмо от майки от Кърджали
Оценка: / 2
Автор Администратор   
05 August 2013

Ние,от сдружение “Аз искам да дишам”, изказваме възмущението си от евентуалното назначение на г-жа Славея Стоянова на поста директор на РИОСВ – Хасково. Имаме предвид, че същата е работила като изпълнителен директор в ОЦК АД– Кърджали и по това време замърсяванията на град.Надяваме се, че решението ще бъде преразгледано. Ще следим развитието на въпроса и ако е необходимо ще предприемем действия, разрешени от закона.

 
Директорът на РИОСВ е отстранен от пост
Оценка: / 2
Автор ХД   
01 August 2013
Директорът на РИОСВ- Хасково инж. Димитър Илиев е отстранен от поста си. Заповедта за освобождаването му е връчена днес в София. Мотивът е- по преценка на назначаващият орган- Министерството на околната среда и водите. Отстранени са директорите на всички екоинспекции, басейнови дирекции и национални паркове в страната.
 
Приемна за потребители на мобилни услуги в Хасково
Оценка: / 0
Автор ХД   
26 July 2013

Комисия за регулиране на съобщенията открива приемна за потребители на мобилни услуги в гр. Хасково и региона на 02.08.2013г.– петък от 11:00 ч. до 13:00 ч. в сградата на Областна администрация Хасково. Заместник– председателят на КРС Никола Колев, както и експерти от Дирекция „Правна” и Главна дирекция „Контрол на съобщенията” на комисията, ще окажат пълно съдействие на потребителите...

 
Вангел и Ели с помощи от първа необходимост
Оценка: / 2
Автор ХД   
23 July 2013
Днес всички предметни дарения събрани в рамките на две седмици в ОУ "Св.Кирил и Методий"- Хасково, Клуб "Орфей"- Хасково, Община Хасково и ФБ групите "Сърцето на доброто" и "НФ Моето дете" бяха транспортирани в новото жилище на Вангел и дъщеричката му Ели за които ви разказахме преди време, благодарение на осигурените от приятелка на семейството транспорт и помощници.
 
Отбелязваме 176 години от рождението на Васил Левски
Оценка: / 0
Автор Дарик   
18 July 2013

Днес се навършват 176 години от рождението на Васил Левски. Годишнината ще бъде отбелязана с тържества из цялата страна. В Хасково бяха положени венци и цветя от ПП ГЕРБ пред паметника на Апостола до СОУ "В.Левски". „Играем с живота на 7 милиона българи- трябва зряло да се постъпва" и „Ако спечеля, печеля за цял народ- ако загубя, губя само мене си" са само част превъплътените в действия мисли на Апостола.

 
Добрата новина: институции, медии и граждани работят в екип!
Оценка: / 3
Автор ХД   
12 July 2013
Община Хасково осигури жилище на Вангел Христов и дъщеричката му Елисавета за които ви разказахме преди седмица. Семейството от днес е настанено в блокчетата за социално слаби на ул. „Г. Кирков“ в Хасково. Бащата е инвалид, поради болест на Бехтерев и глаукома. Семейството преживяваше с минимални доходи и живееше в крайно мизерни условия в срутваща се къщичка в с. Узунджово.
 
Помощ за Вангел и дъщеричката му Елисавета
Оценка: / 1
Автор moetodete.com   
06 July 2013

Вангел Христов от с.Узунджово, обл. Хасково е със 76% инвалидност, заради болест на Бехтерев, която вкостява ставите и води до пълно обездвижване. Страничен ефект от болестта е и заболяването глаукома, която без лечение води до пълно ослепяване. Мъжът е пенсионер по болест и се грижи сам за 10 годишната си дъщеричка Елисавета, която също има здравословен проблем- бронхиална астма, но е отличничка в местното училище.
 
Диляна и Йълмаз са победителите от Хасково в конкурса "Обичам природата и аз участвам"
Оценка: / 8
Автор ХД   
14 June 2013

Диляна Крушкова, възпитаничка на ПМГ- Хасково е носител на първа награда в Националния конкурс на МОСВ "Обичам природата и аз участвам" с творбата си "Природата муза" в раздел "Рисунка". Йълмаз Юсеин от СОУ "Св. Паисий Хилендарски"- Хасково спечели втора награда в раздел "Предмет изработен от рециклирани материали".

 
МОН публикува оценките от външното оценяване за седми клас
Оценка: / 0
Автор ХД   
04 June 2013
Резултатите от изпита по математика и БЕЛ за националното външно оценяване на седмокласниците са качени на сайта на МОН. Проверката се извършва с входящ номер и ЕГН на ученика. Няма да бъде анулирана сгрешената задача в теста по БЕЛ от външното оценяване на седмокласниците, тъй като според образователното министерство не е затруднила или объркала учениците и 74,6% от тях са избрали верния отговор. Оценките от матурите ще излязат на 12 юни.
 
Резултати от регионалния кръг на националния конкурс „Обичам природата и аз участвам”
Оценка: / 11
Автор ХД   
03 June 2013

Приключи приемането на творби и номинирането за участие в националния конкурс, организиран от МОСВ „Обичам природата и аз участвам”. В надпреварата взеха участие 152 деца и ученици от региона на възраст от 7 до 18 г. Участниците представиха над 160 свои творби в категориите разказ, рисунка и предмет изработен от рециклиран материал.

 
Пламен Орешарски е новият министър- председател на България
Оценка: / 0
Автор Дарик   
29 May 2013
Пламен Орешарски е новият министър- председател на България. Това решиха депутатите от 42-то Народно събрание. Орешарски беше избран след прегласуване по искане на депутати. Гласуваха 217 депутати, "за"- 120, а против бяха депутатите от ГЕРБ - 97. От "Атака" не участваха в гласуването. При първото гласуване Народното събрание одобри Пламен Орешарски за премиер със 121 депутати "за", а 8 народни представители гласуваха против. Един депутат от ГЕРБ гласува в подкрепа на Орешарски.
 
Окончателно в Хасково ГЕРБ печели с 29,26 %
Оценка: / 0
Автор 24 часа   
13 May 2013

ГЕРБ спечели в 29-ти МИР - Хасково, макар и с под процент разлика. Партияна на Бойко Борисов събира 29,26 на сто от гласовете, докато социалистите финишират с 28,53 %. Това сочат данните от паралелното преброяване на ГЕРБ на 100 % от изборните книжа, съобщиха от щаба на структурата.

 
ЦИК: ГЕРБ – 31.38%, Коалиция за България – 27.34%
Оценка: / 0
Автор ХД   
13 May 2013

ЦИК съобщи резултатите за страната към 06:15 часа при обработени 69.389% протоколи на СИК в РИК. Тези резултати са: ГЕРБ- 31.38%, Коалиция за България- 27.34%, ДПС- 9.15%, Атака- 7.60%, ПП "Национален Фронт за Спасение на България"- 3.69%, ПП "Движение България на Гражданите"- 3.36%...

 
За трета поредна година МОСВ стартира Национална кампания „Зелена България”
Оценка: / 0
Автор riosv.com   
09 May 2013
За трета поредна година Министерството на околната среда и водите стартира Национална кампания „Зелена България”, финансирана от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.”.
 
Възнаграждения на членовете на СИК
Оценка: / 0
Автор dimitrovgradbg.com   
09 May 2013

Членовете на СИК ще получават възнаграждения между 40 и 50 лева за работата си на Парламентарни избори 2013. Председателите ще вземат по 50 лева, зам. председателите и секретарите по 48 лева, а за членовете са определени 40 лева. По 10 лева повече ще получат хората, които ще предадат протоколите и книжата в РИК в нощта след вота.

 
Национален конкурс „Обичам природата и аз участвам"
Оценка: / 4
Автор ХД   
08 May 2013
За трета поредна година МОСВ организира конкурс за деца „Обичам природата и аз участвам”. В конкурса могат да участват деца и юноши на възраст от 7 до 18 г. и да се състезават в категориите разказ, рисунка и предмет изработен от рециклиран материал. Всички творби на участници от областите Хасково и Кърджали трябва да бъдат изпратени в срок до 30 май т.г. до РИОСВ- Хасково.
 
Деца показаха таланти в областен форум
Оценка: / 10
Автор ХД   
28 April 2013

Обединени ученически общежития в Хасково бяха домакин на Шестия областен форум на ученическите клубове за извънкласна дейност, който се състоя днес. Над 50 клуба показаха творчество и талант чрез танци, песни, театрални постановки, изложби и презентации. Организатор на събитието е Регионалният инспекторат по образование.
 
Национален форум "Моето дете" на 7 години
Оценка: / 17
Автор www.moetodete.com   
24 April 2013
На 25 април 2013 г. се навършват 7 години от създаването на Национален форум "Моето дете"- общност от родители и специалисти работещи с деца с безплатно електронно издание за цялото семейство www.moetodete.com. Организацията е със седалище в Хасково, но за нея работи екип от специалисти от цялата страна в името на всички български деца.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 163 - 180 от 1487

Прогноза

Хасково
---
Хасково °C | София °C | Варна °C | Бургас °C
[Детайли]

Радио


Copyright vEsti24

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1806
Връзки: 49

Кой е тук?

Advertisement 
Google
Obrazec