Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Разделно събиране на отпадъци
Оценка: / 0
Автор haskovodnes.moetodete.com   
09 September 2007

В гр.Хасково започна разполагането на контейнери за разделно събиране на отпадъци. Проблемът е, че тези контейнери почти не се ползват. Причината: Роми и клошари предварително прибират хартията и металните отпадъци. Домашните кошчета за боклук не са разделни и не е възможно боклукът да се сортира при изхвърлянето му, част от отпадъците са хранителни. На този етап този проект трудно би проходил у нас, поради ниската култура на българина и купищата боклуци в околоблоковите пространства и по улиците.


 
Хасковски сайт за родители успешно зае своето място в интернет пространството!
Оценка: / 5
Автор haskovodnes   
01 July 2007

Интервю с Мариана Чомпалова- администратор на Национален форум "Моето дете"

От 25 април 2006 година с успех в интернет- пространството се ползва хасковският сайт за родители Национален Форум "Моето дете". Сайт за настоящи и бъдещи родители и педагози, всичко за развитието и възпитанието на детето, място за подбрани статии, специализиран форум, актуална информация и професионални съвети.


 
Деца подаряват радост на деца
Оценка: / 1
Автор Администратор   
01 June 2007
Деца подаряват радост на деца

Децата от детската формация при Фолклорен Ансамбъл "Златна Тракия" с художествен ръководител Златка Тимонова  изнесоха концерт на децата отглеждани в ДМСГД- Хасково. Музикалният подарък е по случай 1 юни- Международния ден на детето. Инициативата е по идея на Национален Форум "Моето дете".


 
НФ "Моето дете" на 1 година
Оценка: / 0
Автор Ева Иванова   
25 April 2007

Сайт-Национален Форум "Моето дете" от 0 до 18г. на 25 април навърши 1 година и успешно зае своето място в интернет- пространството. По повод рождения ден на сайта екипът организира своята първа среща на която присъстваха лекари, психолози, педагози, журналисти, родители и приятели.

 
Дамите от ГЕРБ с първа благотворителна изява
Оценка: / 0
Автор Администратор   
05 April 2007
Дамите от ГЕРБ с първа благотворителна изява

Необходими и ценни подаръци получиха днес децата от ома за медико социални грижи “Майка и дете” в Хасково. Изненадата бе подготвена от дамския клуб в партия ГЕРБ. Това е и първата обществена изява на дамите от партията. В Дом Майка и Дете днес имаше повече усмивки, отколкото през обикновените дни. Още от сутринта тук посрещаха гости- най- чакани бяха актьорите Янко Митев и Силвия Предова.

 
<< Първа < Предишна 81 82 83 Следваща > Последна >>

Резултати 1477 - 1481 от 1481

Прогноза

Хасково
---
Хасково °C | София °C | Варна °C | Бургас °C
[Детайли]

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1797
Връзки: 49

Кой е тук?

 
Google
Obrazec