Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

Инж.Димитър Илиев е новият- стар директор на РИОСВ- Хасково
Оценка: / 1
Автор ХД   
03 January 2014
Конкурсът за длъжността „директор” на РИОСВ– Хасково е спечелен от инж. Димитър Илиев. Конкурсът премина на три етапа- по документи, разработване на концепция и интервю. Окончателните резултати са 89.4 точки за Димитър Илиев срещу 71.4 точки за Славея Стоянова- другият претендент за поста. В началото на месец август м.г. бяха освободени от длъжностите си всички директори на всички РИОСВ, Басейнови дирекции и Националните паркове в страната.
 
Голямо дарение и празнична програма зарадваха децата от ДМСГД в Хасково
Оценка: / 9
Автор ХД   
23 December 2013

Кампанията на Национален форум „Моето дете” и приятели "Коледни подаръци за децата от ДМСГД- Хасково" приключи успешно. Инициативата се проведе за трета поредна година и бяха събрани над 1500 памперси, детски храни- лечебна хумана, пюрета, каши и лакомства, също така мокри кърпи, дрехи, обувки, много играчки, книжки за оцветяване, люлка, проходилка и други полезни неща в полза на децата от социалното заведение.
 
Първолаци дариха играчки на децата от ДМСГД
Оценка: / 1
Автор ХД   
18 December 2013

Днес деца от първи "А" клас с класен р-л г-жа Богдана Тенева на ОУ "Христо Смирненски"- Хасково се включиха в кампанията на Национален форум "Моето дете" и приятели за "Коледни подаръци за децата от ДМСГД- Хасково". Децата лично донесоха своите дарения в пункта за събиране на дарения над магазина за прежди и парфюми до аптека "Петева- Табакова" срещу книжния пазар в центъра на града.
 
Коледен празник в Обединените ученически общежития - Хасково
Оценка: / 4
Автор Мариана Йорданова   
14 December 2013
С наближаването на Коледа в ОУО отново цари оживление. Всички знаят, че предстои традиционното коледно празненство, в което и ученици и възпитатели и гости посрещат Коледа с музика, песни и танци… В богатата палитра от изпълнения се представиха самодейните формации към Обединени ученически общежития– танцова формация”Арабик” с ръководител Рехан Али, вокалната група на Недялко Атанасов и групата за народни танци под ръководството на Мария Бялкова.
 
РИОСВ отличи 10 „Приятели на природата” за принос н опазването на околната среда
Оценка: / 2
Автор Администратор   
13 December 2013
РИОСВ- Хасково и тази година връчи 10 грамоти „Приятел на природата” за принос в опазването на околната среда през 2013 г. Регионалната екоинспекция отличи СОУ „В.Левски”- Хасково, ПМГ „Акад.Б.Петканчин”- Хасково, СОУ „Св.П.Хилендарски”- Хасково, ОУ „Л.Каравелов”- Хасково, Спортно училище „Ст.Караджа”- Хасково...
 
НФ „Моето дете” стартира кампанията „Коледни подаръци за децата от ДМСГД- Хасково"
Оценка: / 6
Автор ХД   
10 December 2013

За трета поредна година Национален форум "Моето дете" организира коледна кампания за подпомагане на ДМСГД- Хасково, която ще се проведе от 1 до 20 декември т.г. В социалното заведение се отглеждат деца лишени от родителски грижи от 0 до 4 г., както и деца с увреждания до 7 г.. Домът се нуждае от памперси, детски храни и играчки.
 
Празнична програма на Община Хасково
Оценка: / 0
Автор www.haskovo.bg   
03 December 2013

Коледни и Новогодишни тържества

2 декември
17.30 Млaдежки център
Откриване на астрофотоизложба „Вълшебствата на светлината по небето и земята”

3 декември
10.00 РБ „Хр.Смирненски”
„Работилницата на Дядо Коледа”

 
Празник в Обединени Ученически Общежития
Оценка: / 2
Автор Хасково днес   
22 November 2013

Денят на християнското семейство- 21 ноември бе изпълнен с много вълнения, подготовка и трепетно очакване. В този ден ръководството на Обединени ученически общежития очакваше гости от цялата страна– директори от Сдружението на самостоятелните ученически общежития в страната от Ловеч, Шумен, Смолян, Кърджали, Пазарджик, Девин, Добрич, Плевен и Генерал Тошево.
 
Няма замърсяване на атмосферния въздух над Димитровград с азотни оксиди
Оценка: / 0
Автор haskovo.riosv.com   
11 November 2013

Няма замърсяване на атмосферния въздух в Димитровград с азотни оксиди, съобщават от РИОСВ- Хасково. Във връзка с подадени сигнали до Регионалната екоинспекция за изпускане на големи количества жълто- кафяв дим от комин на производствената площадка на „Неохим”АД- гр.Димитровград вчера е била извършена проверка на място.

 
Стоянова и Илиев с концепции за развитието на Екоинспекцията
Оценка: / 3
Автор rodopi24.blogspot.com   
30 October 2013
Бившият директор на ОЦК Славея Ангелова Стоянова подаде документи за шефското място в Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ). Концепция как трябва да работи екоинспекцията ще бъде представена от Стоянова до 4-ти ноември. Тя и досегашният директор Димитър Цветанов Илиев са допуснати до втория кръг на надпреварата
 
Направиха първа копка на водния проект в Димитровград
Оценка: / 0
Автор haskovo.riosv.com   
24 October 2013
Първа копка на дейностите по проект„Реконструкция и доизграждане на канализационна мрежа на град Димитровград- десен бряг” бе направена днес в гр.Димитровград от кмета на общината Иво Димов, директора на РИОСВ-Хасково инж. Димитър Илиев и представителят на консорциума- изпълнител на ремонтните дейности инж. Георги Станилов. Проектът е на стойност 13 274 503 лева и се осъществява с финансовата подкрепа на Кохезионния фонд на ЕС и Оперативна програма “Околна среда 2007– 2013г.”
 
Петър Вълчев от Хасково е носителят на първа награда от първия етап на конкурса "Млад автор"
Оценка: / 3
Автор ХД   
24 October 2013
Приключи първият етап от конкурса „Млад автор“ организиран от издателство Сиела и МОСВ на тема „Ако можеха да говорят … животните“. Наградени са трима млади автори:Първа награда - за разказа „Кучешки истории”, автор Петър Вълчев, 18 г., ученик от ПМГ "Акад. Боян Петканчин"- гр.Хасково. Темата на втория етап от конкурса е "Магията на чистата вода".
 
В Димитровград откриха първия Автоматизиран Рециклиращ център в България
Оценка: / 0
Автор ХД   
23 October 2013

На официалната церемония днес в Димитровград бе открит първия Автоматизиран Рециклиращ център за оползотворяване на отпадъци от опаковки в България. На събитието присъстваха експертите по управление на отпадъците от РИОСВ- Хасково и представители на Програмата за малки проекти на Глобалния екологичен фонд, Асоциацията на рециклиращата индустрия (АРИ) и Община Димитровград.

 
ХХХVІІІ музикални дни "Недялка Симеонова"- 2013г.
Оценка: / 1
Автор www.haskovo.bg   
17 October 2013
От 25 до 27 октомври 2013 г. Хасково ще бъде домакин на Международния конкурс за цигулари "Проф. Недялка Симеонова", който е част от 38-то издание на едноименните традиционни Музикални дни. 32 музикални таланти от България, Узбекистан, Молдова, Украйна, Македония, Румъния, Турция, Гърция, Австрия, Тайван, достойни наследници на именитата хасковска цигуларка проф. Недялка Симеонова, ще представят пред хасковската публика своите умения.
 
Б Борисов: Управлявашите страдат от делюзия
Оценка: / 1
Автор gerb-haskovo.com   
14 October 2013

„Всеки ден се чудя на лидерите на трите малки партии в парламента, които откраднаха управлението на държавата, как могат да се наричат победители." Това заяви в Хасково лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, където се срещна със структурите на МГЕРБ от Хасково, Пловдив, Кърджали и Стара Загора. "БСП, ДПС и "Атака" имат такова заболяване, казва се делюзия. Това е, когато желаното го приемаш за действителност."
 
МОСВ и Издадателство Сиела обявяват конкурс "Млад автор"
Оценка: / 2
Автор ХД   
23 September 2013

Министерство на околната среда и водите и Издателство Сиела обявяват конкурс за разказ „Млад автор”, който ще се провежда всеки месец до края на 2013 година. В конкурса могат да участват юноши от 13 до 18 години. Темата ще бъде различна всеки месец и за всяка ще се номинират и награждават по трима участници. „Ако можеха да говорят... животните" е първата тема от конкурса.

 
С „Пеша на училище” ученици отбелязаха Европейската седмица на мобилността
Оценка: / 0
Автор ХД   
19 September 2013

Днес СОУ "Васил Левски"- Хасково организира екологична акция под надслов "Пеша на училище" по повод Европейската седмица на мобилността (16- 22 септември), която тази година преминава под мотого „Чист въздух– ти си на ход!” Целта на екоинициативата е ученици, родители и учители, да се възползват от различни алтернативи на автомобила с цел защита на здравето на хората, опазване на околната среда и намаляване на вредните емисии във въздуха.

 
Музикални дни "Проф. Недялка Симеонова"
Оценка: / 0
Автор ХД   
19 September 2013
Община Хасково и тази година през през октомври ще бъде домакин на Международния конкурс за цигулари "Проф. Недялка Симеонова". Желаещите да се запишат за участие в музикалните дни трябва да подадат лично или да изпратят на адреса на община Хасково необходимите документи до 1 октомври. Наградният фонд за конкурса е 5500 лева, осигурени от Община Хасково.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 145 - 162 от 1492

Прогноза

Хасково
---
Хасково °C | София °C | Варна °C | Бургас °C
[Детайли]

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1815
Връзки: 49

Кой е тук?

 
Google
Obrazec