Skip to content

Хасково Днес

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Намирате се:    Начало

Вход

Игри

Нови обяви 
= Обявата е със снимка

Снимки от Галерия

За първи път 3- годишно момиченце празнува своя рожден ден
Оценка: / 1
Автор ХД   
15 June 2014
Дамският клуб на Национален форум "Моето дете" организира рожден ден на малката Аслъ, която навършва 3-годинки. През февруари бе организирана кампания в помощ на детето и неговата майка Румяна, които бяха изпаднали в нищета, но благодарение на добри хора от цялата страна бяха събрани 200 пакета дарения с полезни неща от първа необходимост, дърва и въглища за отопление, мебели, пакетирани храни и други.
 
Регионалната екоинспекция ще отбележи Международния ден на биологичното разнообразие с фотоизложба
Оценка: / 1
Автор ХД   
16 May 2014

РИОСВ- Хасково ще отбележи Международния ден на биологичното разнообразие- 22 май и Световния ден на околната среда- 5 юни с фотоизложба от характерни и защитени растителни и животински видове, в региона. Фотографиите са дело на Владимир Трифонов- гл. експерт по биоразнообразие и са правени по време на мониторинги през последните няколко години.

 
Зона със свободен достъп до интернет откри Ева Паунова в Хасково
Оценка: / 0
Автор gerb-haskovo.com   
13 May 2014

Зона със свободен достъп до интернет откри в Хасково кандидата за евродепутат Ева Паунова заедно с народния представител от ПП ГЕРБ Делян Добрев. “ГЕРБ е партия на младите хора, ние знаем от какво се нуждаят те”, подчерта Паунова. ГЕРБ осигури безплатен интернет освен в парка с детска площадка пред ДКТ ”Иван Димов”, така също в алеята до ГПЧЕ “ д-р Асен Златаров” и в началото на парк “Кенана” до детските площадки.
 
Заместник-министър Чавдар Георгиев също чисти Хасково
Оценка: / 2
Автор ХД   
26 April 2014
„Аз и колегите ми, участваме в инициативата „Да изчистим България“, защото вярваме че всеки гражданин трябва да бъде отговорен и съпричастен в опазването на околната среда! Избрах Хасково, защото това е моят роден град и искам да дам своя личен принос, градът да стане още по-чист!“- каза днес заместник- министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев по време на акцията по почистването на Хасково.
 
Национален форум "Моето дете" на 8 години
Оценка: / 2
Автор ХД   
25 April 2014

На 25 април 2014 г. се навършват 8 години от създаването на Национален форум "Моето дете"- общност от родители и специалисти работещи с деца с безплатно електронно издание за цялото семейство www.moetodete.com със седалище в Хасково.
 
Зам. министър Чавдар Георгиев ще се включи в почистването в Хасково
Оценка: / 0
Автор ХД   
24 April 2014
За трета поредна година МОСВ е ключов партньор на инициативата „Да изчистим България за един ден “. Всички регионални структури на министерството ще се включат в кампанията. Заместник- министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев  ще участва в почистването заедно със служителите на РИОСВ-Хасково на 26 април от 10.00 ч. Те ще чистят стария път Хасково- Пловдив в участъка от гробищен парк до картинг пистата.
 
Базар на книгата “Южна пролет”
Оценка: / 0
Автор www.haskovo.bg   
23 April 2014

“Южна пролет” бе открит официално днес от Председателя на Общински съвет-Хасково Иван Иванов. Базарът е традиционен за Хасково и ежегодно се посещава от голям брой почитатели на художествената и научна литература. Тази година двадесет от най-известните български издателства в продължение на три дни ще предложат на своите читатели над 3600 книги.
 
Международен ден на Земята- 22 април
Оценка: / 1
Автор ХД   
23 April 2014

За четвърта поредна година РИОСВ- Хасково организира конкурс по повод Деня на Земята на тема „Красотата на природата”. Над 150 ученици с 269 творби се състезаваха в разделите „Фотография” и „Презентация и видеоклип”. Компетентно жури оцени творбите, като за отличените бяха предвидени награди.
 
Да изчистим България- 2014г.
Оценка: / 0
Автор ХД   
23 April 2014
За трета поредна година ще се проведе инициативата „Да изчистим България за един ден”. Министър Искра Михайлова е изпратила писмо до кметовете на общините за съдействие и координация на дейностите по транспортиране на отпадъците по време на почистването. На Зеления телефон на Екоинспекцията в деня на почистването ще има дежурни експерти по управление на отпадъците за въпроси на гражданите.
 
Приключи Регионалният ученически фотоконкурс на РИОСВ- Хасково „Красотата на природата”
Оценка: / 1
Автор Администратор   
10 April 2014

Изложба с всички фотографии, участващи в Регионалния ученически конкурс "Красотата на природата", организиран от РИОСВ- Хасково ще бъде открита на 15.04.2014г., вторник от 15,00 ч. в зала "Слънце" на „Обединени Ученически Общежития" - гр. Хасково.
 
Министър Михайлова направи първа копка на депото в Гарваново
Оценка: / 0
Автор ХД   
08 April 2014

Министър Искра Михайлова днес направи първа копка на Регионална система за управление на отпадъците за регион Хасково. Церемонията се състоя на Депото за твърди битови отпадъци , с.Гарваново, община Хасково.
Проектът се финансира от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.“ и е на стойност 29,3 млн. лв.
 
“Дивият свят на Източните Родопи“ гостува на Хасково
Оценка: / 0
Автор ХД   
08 April 2014
От 7 до 12 април 2014 жители и гости на Хасково могат да видят изложбата “Дивият свят на Източните Родопи”, която представя уникалното биоразнообразие на Източните Родопи. 20-те снимки са изложени във сградата на Младежкия център в Хасково, бул. “България“ 41. Входът е безплатен, от 9 до 18 часа в работни и почивни дни. “
 
РИОСВ- Хасково обявява Регионален ученически конкурс „Красотата на природата”
Оценка: / 2
Автор ХД   
27 March 2014
„Красотата на природата” ще бъде темата на тазгодишния Регионален ученически конкурс за фотография и презентация/ видеоклип, организиран от РИОСВ- Хасково по повод Международния ден на Земята- 22 април. Конкурсът се провежда за четвърта поредна година и цели чрез творчеството си децата да изградят позитивно отношение към природата и нейното опазване.
 
Световен ден на водата 2014- Вода и енергия
Оценка: / 0
Автор ХД   
20 March 2014
Световният ден на водата се провежда ежегодно на 22 март с цел световната общност да се застъпи за устойчиво управление на водните ресурси и привлече общественото внимание върху важността от наличие на прясна вода. Темата на Световния ден на водата през 2014 г. е «Вода и енергия» . А периодът 2005- 2015 г. е обявен от ООН за Международно десетилетие за “Вода за живот".
 
Национален събор на народното творчество “Китна Тракия пее и танцува"- 2014г.
Оценка: / 0
Автор ХД   
10 March 2014

Съборът на народно творчество “Китна Тракия пее и танцува“ тази година ще се проведе на 17 май 2014г.в местността “Кенана” край Хасково. В събора могат да участват любителски фолклорни колективи и индивидуални изпълнители. Крайният срок за подаване на заявки за участие е 1 май т.г., съобщават от Община Хасково.

 
Със сълзи от радост мама Руми благодари на добрите хора
Оценка: / 2
Автор moetodete.com   
09 February 2014
Днес успешно приключи кампанията на Национален форум "Моето дете" в помощ на Руми и малката й дъщеричка! Хора с добри сърца от Хасково и градовете София, Пловдив, Ст.Загора, Н.Загора, Варна, Сопот, Харманли, Твърдица и др. осигуриха близо 200 пакета с полезни неща от първа необходимост: дрехи и обувки за всички сезони на годината за майката и детето, спално бельо, домакински електроуреди и посуда, пакетирани хранителни продукти, памперси, играчки и др.
 
МОСВ и ПУДООС обявяват конкурс „За чиста околна среда– 2014 г.“
Оценка: / 1
Автор ХД   
06 February 2014

В конкурса с екопроекти могат да участват общини и кметства от цялата страна, както и училища, детски градини и обединени детски комплекси. За реализиране на всеки от класираните проекти от общини и кметства ще бъдат предоставени средства в размер до 10 000 лева . А за проекти от училища, детски градини, обединени детски комплекси- до 5 000 лева. Целта на кампанията е повишаване на екологичната култура и навлизане на съвременните тенденции в сферата на опазване на околната среда.
 
Хасковлии ще забиват рок с група COFEIN
Оценка: / 2
Автор ХД   
05 February 2014

Хасковлии ще забиват рок с пловдивската група "Кофейн" идната събота на 15-ти февруари. "Концертът е част от нашето турне, което правим за да популяризираме новия си видеоклип към песента "Never give up!". Турнето ще включва 12 града. Нашият стил се определя като "съвременно звучащ алтернативен рок/ метъл". На концерта ще свирим както наши парчета, така и кавъри...", сподели за "Хасково днес" Цветан Карабов- мениджър и китарист на групата.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 127 - 144 от 1495

Прогноза

Хасково
---
Хасково °C | София °C | Варна °C | Бургас °C
[Детайли]

Радио


Copyright vEsti24
Advertisement

Статистика

Потребители: 6052
Материали: 1830
Връзки: 49

Кой е тук?

 
Google
Obrazec